خلوت

0خلوت.ارحمی .خواجه

خدایا، مرا در اصلاح نفسِ خویش به کاری فرمان داده‌ای که خود در انجام دادن آن از من تواناتری، و قدرت تو بر آن کار و بر من، از قدرت من افزون‌تر است. پس مرا چنان نیرویی ده که با آن به کاری مشغول شوم که تو را از من خشنود می‌سازد، و خشنودی خود را در حال تن درستی [نه در گرفتاری و سختی] از من بخواه. امام سجاد علیه السلام ************************************ کپی از این وبلاگ مجاز است به شرط سه صلوات برا آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در حسرت موجم باران کفافم نیست *********************************** به وبلاگ خود خوش آمدید

:: دخترانه
:: فروشگاه ایران زمین 93
:: خاطرات دنیای مجازی
:: فروشگاه ساعت مچی
:: صدا باز
:: آخرین منجی...آخرین یار
:: هیئت عزاداران
:: زلال مثل اشک
:: عاشقانه الهام
:: همیشه در نقطه آغاز
ادکلن زنانه">:: ادکلن زنانه
:: گروه ساختمانی دارکوب
:: طوفان آرامش
:: جی پی اس موتور
:: جی پی اس مخفی خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خلوت و آدرس adytum.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 41
بازدید دیروز : 25
بازدید هفته : 123
بازدید ماه : 123
بازدید کل : 44655
تعداد مطالب : 282
تعداد نظرات : 39
تعداد آنلاین : 1






آیا دوست دارید شاد باشید؟

آیا دوست دارید شاد باشید؟ یا از اینکه با وجود زندگی خوبی که دارید ناراحتید، درمانده اید؟ اگر همین طور اجازه دهید افکار خراب و موجی از انتقادها بروی شما بریزد، به مرور زمان با وجود انرژی های منفی درونیتان، تبدیل به فردی افسرده و مضطرب می شوید.
در این مقاله با روشهای کاملاً آسان می توانید بدون اتلاف وقت، لبخند را همواره بر لب خود هدیه کنید. در واقع این تنها به افکارتان بستگی دارد. 50% دلایل ناراحتی شما به دلایل ذاتیست که از فطرت ما سرچشمه می گیرد که به اصطلاح به آنان "نقاط تعادل" گفته می شود، 10% به عوامل بیرونی زندگی و 40% تنها به خود ارادی ما بستگی دارد، اینکه چطور با وقایع زندگی برخورد کنیم، از پس استرس ها بر بیاییم و از وقت و نیروی خود نهایت بهره را ببریم.
"کاترلین بیرندورف" در کتاب خود به نام "آوای نه اتاق شادی" می گوید: "در حقیقت این خود ما هستیم که با تمرکز به همان شادی کمی هم که داریم، می توانیم آن را افزون کنیم و از روحیه ای شاد برخوردار شویم"، هر فردی با تغییر نگرش نسبت به محیط پیرامون خود، می تواند ضمن افزایش امواج مثبت، (همچون، سفر، اعمال فعالیتهای مورد علاقه و ...)، ناخودآگاه از شادی ناشی از آنها خرسند خواهد شد. در واقع این طور فرض کنید که هر مکان در هر زمانی از زندگی روزانه شما می تواند به نوعی برای شما یک تفریح است، بطور مثال، تختخواب در اتاق خواب، دفتر کار به عنوان راهی برای پول درآوردن و لذّت خرج کردن، اتاق پذیرایی به عنوان خاطرات و جایگاه جمع شدن دوستان در کنار هم یا هر چیز با ارزش دیگری مثل سلامتی، امنیت مالی و ... می تواند باعث خوشحالی شما باشند، شما می توانید برای تثبیت این وضعیت از موارد زیر پیروی کنید:

در حال زندگی کنید

در لحظه باشید! به طور مثال بهتر است که هنگام صرف شام با خانواده به جای نگرانی برای قرار ملاقات روز آینده با پزشک تان، به غذا، جمع خانواده و صحبت تان فکر نمایید امروز را از دست ندهید و از همین لحظه ی حال لذّت ببرید.
کودکی خود را بیاد آورید، وقتی والدینتان شما را به پارک می بردند، راحت گوشه ای می نشستند و شما با خیال راحت با بچّه های دیگر بازی می کردید و چه صبورانه شما را نگاه می کردند، امّا امروزه اگر وقت کنید و کودک خود را به پارک ببرید، تمام مدّت این جمله از دهانتان شنیده می شود، "زودباشید، بازی بس است، دیر شد!" سعی کنید با آنها هم بازی شوید، با این کار لحظات خوش کودکی دوباره در ذهنتان پدیدار می شود و ناخودآگاه از این حالات لذّت می برید.

بلند بخندید

پیش بینی احساس شادی، میزان هورمون "اندروفین" و هورمون های دیگری را که به خوشی و آرامش شما می انجامد افزایش می دهد و در عین حال تولید هورمون اضطراب را کاهش می دهد. دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا 16 نفر را که همگی معتقد بودند، تماشای یک فیلم برای آنها خنده دار بود را مورد بررسی قرار دادند. سه روز قبل به نیمی از آنها گفته بودند که این فیلم کمدی است. این دسته از افراد قبل از تماشای این فیلم متوجه تغییرات بیولوژیکی در بدنشان شدند. وقتی به تماشای فیلم پرداختند، میزان هورمون اضطراب در بدنشان به طور چشم گیری کاهش یافت. این در حالی بود که میزان هورمون های شادی بخش افزایش داشت.

خوب بخوابید

بهتر است که روزانه برای مدتی کوتاه استراحت کنید و شب ها هم در حالی که کتاب می خوانید و حداکثر تا ساعت 10 شب، به رختخواب بروید و بخوابید. این راهکار برای بهبود خلق و خو و نیز چشم اندازتان نسبت به زندگی مؤثر است .تصور نکنید تمام این 100 ساعت باید فعالانه به دنبال شادی و آرامش باشید. اگر می‌خواهید حال‌تان خوب شود از خواب‌تان نزنید. خواب کافی احساسات منفی را از شما دور می‌کند و تمرکز و خلاقیت‌تان را بالاتر می‌برد. محققان می‌گویند خوش‌خوابی شما را شادتر هم می‌کند. پس برنامه 4 روزه را طوری بچینید که خواب‌تان کم و زیاد نشود

به موزیک گوش دهید ...چشم‌های‌تان را ببندید و گوش کنید

نه راک و نه رپ. این بار باید سراغ موسیقی‌هایی بروید که صدای دریا و طبیعت را به گوش شما می‌رسانند. پنجره‌ها را ببندید و صدای ملایم موسیقی را همراه این لحظات‌تان کنید. با چشم‌های بسته و بدنی رها شده دراز بکشید. سعی کنید نفس کشیدن‌تان را حس کنید. از تپش قلب یا صدایی که در گوش‌تان می‌رود آگاه باشید. فکرهایی که به ذهن‌تان می‌آید را خط نزنید؛ شاهد آنها باشید. چند دقیقه‌ای آرامش گرفتن و رها شدن حال شما را حسابی خوب خواهد کرد.

منظم باشید

نه بگویید

کارهایی را که در اولویت نیستند و از آنها لذت نمی برید را از برنامه زندگی خود حذف نمایید.

برای انجام کارهایتان لیستی تهیه نمایید

هیچ چیز بهتر از این نیست که وظایف تان را بنویسید. این کار باعث می شود تا اهداف تان را شناسایی کرده و تنش و نگرانی را از وجودتان دور کنید. سپس مطمئن شوید که آیا همه وظایفتان را به خوبی انجام داده اید.

برای انجام هر کاری، زمان مشخصی را اختصاص دهید.

دکتر "ادوارد سوئارز" یکی از استادان روان پزشکی در دانشگاه دوک معتقد است: "افرادی که در یک زمان به انجام چند کار می پردازند، بیشتر به بیماری فشار خون مبتلا می شوند."

زمانی که با تلفن صحبت می کنید، به جای انجام همزمان شستشوی لباس ها یا نظافت آشپزخانه، بهتر است به راحتی بنشینید و به مکالمه خود تمرکز کنید و نیز زمانی که با کامپیوتر کار می کنید به کار یا پروژه دیگری نپردازید.

بهتر است که ابتدا کار نخست را به اتمام برسانید سپس به کار دیگری بپردازید.

باغبانی کنید....کمی میکروب لازم

آلودگی همیشه هم بد نیست. محققان می‌گویند، بعضی باکتری‌های موجود در خاک دوست شما هستند و باعث ترشح بیشتر سروتونین در مغز شما می‌شوند. از آنجا که سروتونین هورمونی شادی‌آور و ضدافسردگی است، ترشح بیشتر آن می‌تواند حال شما را بهتر کند، پس اگر در خانه باغچه دارید، بیلچه را بردارید و یک خانه گلی درست کنید. اگر هم آپارتمان‌نشین هستید، بازی در ساحل یا طبیعت خاک‌آلود اطراف شهر را انتخاب کنید

برای مدتی به اخبار نشریات و رسانه ها گوش ندهید

برای یک هفته هیچ روزنامه ای را نخوانید، به هیچ اخباری گوش نکنید و به عناوین اخبار هم اهمیت ندهید، با این کار از دنیای پُر تنشی که این خبرها برای ما ساخته اند دور می شوید. در عوض زمانی را به عبادت، پیاده روی، شرکت در کلاس های یوگا یا مدیتیشن اختصاص دهید.

ایمان خود را محکم کنید

شکرگزار نعمت هایی باشید که خداوند به شما عطا کرده است

افرادی که روزانه زمانی را به تفکر در مورد نعمت هایی که خداوند به آنها عطا کرده (مثل سلامتی، دوستان، خانواده، آزادی، تحصیلات و...) اختصاص می دهند، بسیار شاد و سرحال اند.

گیاهان دارویی مناسب را بو کنید

یکی از تحقیقات نشان داد افرادی که در معرض بوی گیاه رزماری قرار گرفتنه بودند، کاهش قابل توجه ای در اضطراب داشته اند، آگاهی شان بیشتر شده و سریع تر هم به حل مسایل ریاضی می پرداختند. از طرفی بوییدن گیاه استوخودوس هم باعث افزایش دسته ای از امواج مغزی می شود که آرامش را در بدن تقویت می کنند.

به مکان های آرام پناه ببرید

مساجد، امامزاده ها، مزارهای ائمه و علمای دین، کتابخانه، موزه و باغ ها دنیایی از آرامش هستند ..

برای کمک به دیگران داوطلب شوید

کمک کردن به دیگران باعث می شود تا بسیاری از مشکلات خودتان هم برایتان حل شود و در ضمن باعث ارتباط اجتماعی بیشتر نیز می گردد.

از آنجایی که افراد شاد بیشتر از دیگران مایل به کمک دیگران کمک هستند، هم یاری با دیگران، شادی و رضایت فرد را افزایش می دهد.

یکی از تحقیقات حاکی از آن است که کمک داوطلبانه باعث افزایش شادی، رضایت از زندگی، عزت نفس، تسلط بیشتر به زندگی، سلامت بدنی و کاهش اضطراب می شود.

زمانی را به تنهایی بگذرانید.

به دوستان نزدیکتان اهمیت دهید

به طور کلی زنان بیش از مردان از روابط دوستانه خود با خانواده و همسرشان لذت می برند.

بسیاری از بررسی ها این نکته را خاطرنشان می کند، افرادی که احساس تنهایی و اضطراب دارند و گوشه گیری می کنند، 3 تا 5 برابر بیشتر از کسانی که به دیگران محبت می کنند، (با دیگران صمیمی هستند و به خوبی ارتباط برقرار می کنند)، بیمار می شوند و زودتر مرگ به سراغ شان می آید.

فداکاری بیش از حدّ، موجب دردسر است!
درست است که باید به فکر دیگران بود و فداکاری کرد، امّا در زندگی سعی کنید ابتدا به خود و روحیاّتتان توجه کنید، برای مثال به هنگام وضعیت اضطراری در پرواز، اگر قرار باشد از ماسک اکسیژن استفاده کنید، مطمئناً منطق حکم می کند برای فرد کناری خود فداکاری نکنید و ماسک را برای خودتان استفاده کنید، این خودخواهی نیست بلکه رهایی از مرگ است.
شاید خیلی افراد را دیده اید که دائماً در حال کمک به دیگران هستند، بطور مثال، وظایف همسر، فرزند، همکار و ... را به تنهایی انجام می دهند، با نگاهی به آنها می بینید که دیگر حتّی لحظه ای برای فکر کردن به علائق شخصی خود ندارند و انرژی خود را تماماً در اختیار دیگران قرار داده اند.
از همین امروز تصمیم بگیرید محدودیت های شاد بودن خود را بردارید و به سلامت روحی خود بیشتر اهمیّت دهید، بعد از شام پیاده روی کنید، صبح قبل از کار به ورزشهایی همچون شنا بپردازید، در واقع دست به کارهای جدیدی بزنید تا نیروی تحلیلی خود را دوباره باز یابید. به این فکر کنید که خود نوعی شما قوی ترین فرد برای کمک به این وضعیت نابسامانتان است.
درد خود را بشناسید!
هر چیزی در این دنیا دارای انرژی محدود است، از وسایل مصنوعی همچون تلفن گرفته باید شارژ شوند چه برسد به شما که انسانید، سعی کنید وقتی برای تنهایی خود قائل شوید، در این لحظات تمامی خاطرات بد و انرژی منفی را از خود دور کنید، لطفاً بهانه تراشی نکنید، مشغولیتهایی چون کار، بچّه داری و ... همگی بهانه است، این کار تنها فرصتی کمی از وقت شما را می گیرد. برای این تخلیه انرژی منفی و بازیافت سلامت روحی، حتماً لازم نیست در جزیره ای زیر یک درخت نخل بخوابید! در هر جایی کافیست لحظاتی چشمان خود را بسته و تنها باشید.
با شناخت روحیّات خود، سعی کنید بفهمید چه کاری بیشتر شما را خوشحال می کند، شنا، پیاده روی، کافی شاپ، صرف یک قهوه در خانه یا محیط کار، کمک به دیگران، صحبت با همکار، دوست، همسر.... با این کار می بینید که برای اینکه شاد باشید، حتماً لازم نیست دست به کارهای خارق العاده ای بزنید.
درگیریها خیلی هم بد نیستند!
در حین سختیهاست که هر آدمی پخته می شود، برای مثال برای شروع و اتمام یک پروژه ی کاری، با همفکری و گذراندن موانع حین کار با کمک همکاران، لذّت پیروزی و موفقیّت را تجربه می کنید. وقتی چیزی وفق مراد شما نباشد، مجبورید برای نیل به آن هدف چه کاری و چه در زندگی، نقاط مشترک روحیّات خود را با آن مشکل سازگار کنید، این خود یک موفقیّت است.
در مسائل زناشویی به جای دعوا و درگیری، از طرف مقابل بخواهید برای یکدیگر زمانی را گذاشته تا با خونسردی مشکلات را باز کرده و بدون اینکه به جسم و روح همدیگر لطمه ای وارد کنید، راه حلّی اساسی بیابید.
همواره با دوستان و افراد در ارتباط باشید، مطالعات حاکی از آن است که تنها راه حلّ مشکلات روابط اجتماعی، افزایش این روابط است چه کاری و چه خانوادگی، مسلماً در این روابط همیشه ناسازگاری هایی هم وجود دارد که با روش قبل سعی کنید با صحبت و معاشرت بیشتر بر این درگیری ها پیروز شوید. فراموش نکنید مشکلات بخشی از زندگی شماست

دوباره عاشق همسرتان شوید

 اگر مسئولیت‌های بی‌شمار و روزهایی که پی‌درپی هم می‌گذرند شما را سرد و خسته کرده، از این 100 ساعت برای احیای عشق‌تان کمک بگیرید. خاطراتی که با همسرتان داشته‌اید را بیرون بکشید؛ نامه‌ها، کارت پستال‌ها و یادگاری‌ها. در کنار هم روزهایی که برای‌تان ماندگار مانده‌اند و این یادگاری‌ها را از خود بر جا گذاشته‌اند را مرور کنید. سری به خیابان‌های خاطره‌های‌تان بزنید و سعی کنید روزهای خوشی که کم‌کم رو به فراموشی هستند را زنده کنید. 

یاد گرفتن یک نکته هم حال‌تان را خوب می‌کند

اگر می‌خواهید حال‌تان بهتر شود، یک چیز تازه یاد بگیرید. محققان می‌گویند یادگرفتن نه‌تنها تصور شما را نسبت به خودتان بهتر می‌کند بلکه به خوشحال‌تر شدن شما هم کمک می‌کند. بد نیست قبل از شروع شدن این 100 ساعت در یک نشست یا کارگاه آموزشی ثبت‌نام کنید و چند ساعتی را به یادگرفتن مهارت یا دانش تازه اختصاص دهید.

صبح زود، توچال

نمی‌خواهیم صحبت‌های کلیشه‌ای در مورد طبیعت‌گردی و معجزه کوه را تکرار کنیم اما از شما می‌خواهیم که چند دقیقه‌ای خودتان را در دمای9/13°C قرار دهید. محققان می‌گویند هوای تازه به ویژه اگر تا این اندازه خنک باشد، حال شما را خوب می‌کند. نگران نباشید این‌بار نیازی به چند ساعت وقت گذاشتن برای خوشحال‌تر شدن ندارید. کافی است 20 دقیقه در هوای پاکی که تا این اندازه خنک است قرار بگیرید تا شادتر شوید. خوشبختانه صبح‌های پاییزی، پیدا کردن جای خنک برای نفس تازه کردن کار سختی نیست. 

به شکاف دیوار بخندید

این توصیه را حتی اگر بارها و بارها شنیده باشید، باز هم تا آخر بخوانید. روانشناسان می‌گویند گرچه خلق و خوی شما بر حالت چهره‌تان هم اثر می‌گذارد اما گاهی این چهره شماست که حال‌تان را بهتر می‌کند و خلق‌تان را تغییر می‌دهد، پس حتی اگر در انبوه مشکلات غرق شده‌اید، بهانه‌های کوچکی برای خندیدن پیدا کنید و تا می‌توانید لبخند بزنید. خنده واقعا بر هر درد بی‌درمانی دواست.

قدردان باشید

در این 100 ساعت فقط به  رفتارهای دیگران خوب نگاه کنید. به هر تلاشی که برای آرامش، رضایت و شادی شما می‌کنند توجه کنید و به آنها نشان دهید که این رفتارها را می‌بینید و درک می‌کنید. محققان می‌گویند قدردانی کردن شما را شادتر می‌کند و رضایت‌تان از زندگی و آدم‌هایی که در کنار شما هستند را بالاتر می‌برد. درست است که قدرشناسی نباید به همین 100 ساعت محدود شود اما این توجه می‌تواند شروع خوبی برای حضور قدردانی در زندگی شما باشد.

کار خیر بکنید

 اگر گشتی در فضای مجازی بزنید، حتما از نمایشگاه‌ها و فروشگاه‌هایی که خیریه‌ها در گوشه و کنار شهر برپا کرده‌اند با خبر می‌شوید. سر زدن به بازارچه‌های خیریه، یکی از بهترین راه‌ها برای شادتر شدن است. محققان می‌گویند، کمک کردن به دیگران شما را شادتر می‌کند و اگر تنها 100ساعت از سال‌تان را وقف نیازمندان به کمک کنید، حال‌تان از این رو به آن رو می‌شود.

روزی 2ساعت برای خانه‌تان وقت بگذارید.

از خستگی نترسید و به جان خانه بیفتید. نگذارید هیچ گوشه‌ای آلوده بماند. اگر دست تنها از پس تمیز کردن همه خانه برنمی‌آیید، از همسر یا شرکت‌های خدماتی کمک بگیرید تا در چند ساعت همه جا برق بیفتد. محققان می‌گویند تمیز کردن خانه از هر فعالیت دیگری شما را شادتر می‌کند. از نظر پژوهشگران اگر تنها 17 ساعت در هفته برای نظافت خانه وقت بگذارید، رضایت‌تان از زندگی بیشتر شده و آرام‌تر می‌شوید.

گناهکار را ببخشید

محققان می‌گویند بخشیدن، درست مثل پیروی از رژیم سالم برای سلامت ما مفید است و بر سلامت قلب و بالاتر رفتن خلق اثر می‌گذارد. اما شاید تاثیر انتخاب رژیم غذایی درست در 100 ساعت چندان واضح نباشد. پس می‌توانید میانبر بزنید و با بخشیدن یکی از کسانی که تصور ناخوشایندی در ذهن‌تان حک کرده شروع کنید. کار ساده‌ای نیست اما می‌توانید به بستری که او در آن زندگی می‌کند، سن و سالش، ویژگی‌های شخصیتی و بسیاری از عوامل دیگر توجه کنید و برای گذشتن از اشتباه او تلاش کنید.

سفر یک‌روزه

این روزها سراغ هر آژانس مسافرتی که بروید، فهرستی از تور‌های یک روزه طبیعت‌گردی یا تاریخی را به شما نشان می‌دهد. کافی است بدانید دنبال چه سبکی از سفر هستید تا یکی از آنها را انتخاب کنید و یک روز متفاوت را بگذرانید،  قالیشویی در کاشان، طبیعت‌گردی در سوادکوه یا ستاره‌بینی در کویر شهداد؟ سخت نگیرید و یکی از این گزینه‌ها را انتخاب کنید. محققان می‌گویند گشت و گذار و سفرهای کوچک شما را از آنچه هستید، شادتر می‌کند.
منبع:

http://.blogsky.com

http://www.samatak.com

سایت تبیان

 



:: برچسب‌ها: شادی , خنده, شادکامی, رضایت از زندگی, زندگی,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در دو شنبه 5 بهمن 1394

با بكار بستن نكات زير مهارت تند خواني را در خود تقويت كنيد

جهان امروز ما، جهان سرعت است و روز به روز نیز بر این سرعت افزوده می شود. برای این که از این کاروان علم و زندگی، عقب نمانیم، باید با آخرین روش های دست یابی به دانش آشنا شویم . البته تند خوانی مهارت با ارزشی است. البته باید بدانید که تندخوانی درهمه جا به کار نمی آید به طور مثال برای مطالب ریاضی و علمی که مسائل آن مرحله به مرحله روشن می شود.

آیا یک فرد معمولی می تواند «تندخوان» شود؟

بلی، به دلیل این که تحقیقات علمی نشان می دهد که مغز یک انسان سالم، می تواند هر بار گروه کلمات یا شبه جمله ها را به همان خوبی تک کلمه ها بپذیرد و این عمل، از هر جهت، آسان تر است. ما جمله را هرگز به خاطر درک تک تک کلماتش نمی خوانیم؛ بلکه آن را برای درک شبه جمله هایی که کلمات نیز در آنها هستند، مطالعه می کنیم.

به عنوان مثال، خواندن «آنماشینسفیدکنارجادهپارککرد»، خیلی دشوارتر است از خواندن «آن ماشین سفید، کنار جاده پارک کرد».

خواننده کند ناچار است کار مغزی بیشتری از خواننده سریع انجام دهد؛ زیرا ناچار است پس از تشخیص هر کلمه، معنای آن را به معنی کلمه بعد از آن بیفزاید. در مثال فوق، این حد به اندازه پنج تا شش کار اضافی می رسد؛ در حالی که خواننده سریع که هر بار مجموعه های معنی دار (شبه جمله ها) را می بیند، فقط یک اتصال ساده را بین دو قسمت انجام می دهد.

بنابراین، مزیت فوق العاده تندخوانی، انجام کار فیزیکی کمتر، توسط چشمان بر روی هر صفحه می باشد. در این صورت، به جای حدود 500 توقف توأم با تمرکز دید که چشم خواننده کند بر روی هر صفحه انجام می دهد، خواننده سریع، نزدیک به 100 توقف در صفحه را که عضلات چشم را کمتر خسته می کند، به انجام می رساند.

بررسی باورهای غلط در زمینه تندخوانی

«فرد تندخوان، قادر به احساس و درک مطلب نیست».

این باور، غلط است؛ بلکه عکس این مطلب درست است؛ یعنی خواننده کند، به خاطر توقف ها و شروع های مکرر و پیشرفت متزلزل، امکان زیادی دارد که بی حوصله شود؛ تمرکز حواس خود را از دست بدهد؛ حضور ذهنش کاهش یابد و از درک معنی آن چه که می خواند، عاجز بماند؛ ولی کسی که عادت کند شبه جمله ها را با هم ببیند، به طور طبیعی مفهوم آنها را هم به همراه یکدیگر درک می کند. از طرف دیگر، تندخوانی، باعث می گردد تا مطالب کم اهمیت، زودتر شناخته شوند و بر مطالب مهم، تأکید ورزیده شود. از این رو، درک تمام مطلب، برای خواننده سریع، خیلی آسان تر و دامنه دارتر از درک مطلب، برای خواننده کند می باشد.

«خواندن بیش از 500 کلمه در دقیقه، ممکن نیست»!

این جمله، غلط است؛ زیرا با توجه به این حقیقت که در هر توقف می توانید تا حد شش کلمه را زیر دید قرار دهید و این واقعیت که قادرید در هر ثانیه تا چهار توقف را انجام دهید، بدین معنی است که به راحتی می شود سرعتی تا حد 1000 کلمه در دقیقه را به دست آورد.

«سرعت بیشتر، تمرکز حواث کمتری را به دنبال دارد».

خیر، زیرا هر چه سریع تر حرکت کنیم، نیروی جنبشی بیشتری را جمع کرده، تمرکز بیشتری پیدا می کنیم. سرعت های خواندن متوسط، طبیعی نیست؛ بلکه آنها سرعت هایی هستند که با آموزش های ابتدایی نادرست خواندن، همراه با اطلاعات غیر کافی از طرز کار چشم و مغز، در سرعت های متفاوت، حاصل آمده اند.

فواید تندخوانی

1. یکی از مهم ترین سودهای تندخوانی، این است که شخص تندخوان، دارای ذهنی فعال و حساب گر می شود و با همه چیز، دقیق و حساب شده برخورد می کند؛ سکون، از زندگی اش رخت برمی بندد و همیشه و ناخودآگاه، فعال و پویاست.

2. یکی دیگر از آشکارترین اثرهای تندخوانی، صرفه جویی در وقت است.

3. تندخوانی، کارآیی و خلاقیت فرد را بالا می برد.

موانع تندخوانی

موانعی را که بر سر راه سرعت عمل مغز در موقع خواندن ایجاد می کنیم، اصطلاحاً «راه بندان» می نامیم. حال باید ببینیم که این راه بندان های خواندن، چه چیزهایی هستند؛ از کجا ناشی می شوند و چگونه می توان آنها را رفع کرد.

الف) تلفظ و لب خوانی

اگر شما این مشکل را داشته باشید، به هنگام مطالعه، به جای خواندن بی صدا، صدای کلمات را در گلو ایجاد می کنید (ادای صوت یا تلفظ) و یا آن که لب ها را بدون صدا حرکت می دهید (لب خوانی)؛ مثل این که کلمات را برای خود با صدای بلند می خوانید و از این طریق، مغز خود را وادار می کنید که مطالب را با سرعتی در حد سرعت حرف زدن، جذب کند که این سرعت، برای خواندن بی صدا، فوق العاده کم است.

ب) کمک اضافی

کمک اضافی، چنانچه به صورت جزء اصلی عمل خواندن درآید، جزء راه بندان ها به شمار می آید و در حد شدید خود، باعث کندی حرکت چشم و عمل ذهن، در انجام عمل خواندن خواهد شد. کمک اضافی، اصطلاحاً به عمل با انگشت نشان دادن کلمه به کلمه مطلب مورد مطالعه و یا لغزاندن یک لبه صاف مانند خط کش از بالا به پایین و مشخص کردن کامل هر سطر مورد مطالعه می باشد که در چنین وضعی، به مغز خود کمک اضافی را تحمیل کرده اید و باعث می شود که در موقع خواندن، فکر شما، متکی به این عمل اضافه شود و هرگز نتواند به طور مستقل عمل کند.

ج) واپس نگری

کسانی که گرفتار این عیب هستند، نمی توانند بدون برگشت های مجدد بر روی کلمات و عبارات خوانده شده، به خواندن ادامه دهند و یا بدون عقب نگری های مکرر از ابتدا تا انتهای هر سطر را با نگاه طی کرده، به سر سطر بعد بروند. بارها اتفاق می افتد که این افراد، پس از پایان هر سطر، دوباره به همان سطر برگشته، گاهی پس از خواندن چند کلمه و احیاناً تا نزدیکی های آخر همان سطر، متوجه اشتباه خود شده، به سر سطر بعدی می روند.

اکثر ما، اغلب به هنگامی که مایلیم جمله هایی را که خوانده ایم، دوباره خوانده یا در مواردی که تمرکز کافی و حضور ذهن نداشته ایم، دوباره به عقب برگشته و قسمتی از مطلب خوانده شده را دوباره با دقت بیشتری بخوانیم، اقدام به واپس نگری می کنیم؛ ولی اگر این واپس نگری ها را کنترل نکنیم، به صورت عادت بسیار بدی در خواهد آمد. تصور کنید که اگر قرار باشد هر بار یک کلمه یا یک عبارت یا قسمتی از یک سطر را که خوانده ایم، دوباره خوانده، باز به عقب برگشته، دوباره و سه باره بخوانیم و یا این که پس از خواندن هر سطر، به جای رفتن به سر سطر بعدی، هر بار تا نیمه های همان سطر را خوانده، متوقف شده، دنبال سر سطر بعدی بگردیم، چگونه رشته مطلب را گم می کنیم و چقدر از سرعت، باز خواهیم ماند.

د) تلفظ در ذهن

این اشتباه دیگری است که تقریباً همه گرفتار آن هستند. لب ها بی حرکتند و ارتعاشی در گلو احساس نمی شود؛ ولی کلمات را در مغز خود تکرار می کنیم؛ یعنی گرفتار چیزی هستیم که اصطلاحاً می توان آن را «حرف زدن ذهنی» نامید. لازم به تکرار است که هر چیزی که شباهت به خواندن با صدای بلند داشته باشد، مغز را از به دست آوردن سرعتی که قادر به رسیدن به آن است، باز خواهد داشت. باید اعتراف کرد که از میان بردن کامل این نقص، تقریباً ممکن نیست و در حال عادی، لزومی هم ندارد (مگر آن که سرعت های فوق العاده زیاد در خواندن، مورد نظر باشد). با این حال، هنگام خواندن، هر قدر تلفظ در ذهن خود را کاهش دهید، به همان نسبت، خواندن خود را سرعت بخشیده اید.

ه) معکوس بینی

این مشکل، اغلب در خواندن کلمات انگلیسی اتفاق می افتد؛ مثلاً No را On خوانده یا Saw را Was تصور می کنیم و می خوانیم. در خواندن فارسی نیز به ندرت کلماتی هستند که معکوس خوانده می شوند؛ ولی ما فارسی زبانان، بیشتر در خواندن اعداد و محاسبات با این مشکل مواجه می شویم؛ مثلاً عدد 45 را 54 و یا 32 را 23 تصور می کنیم و می خوانیم یا محاسبه می کنیم. این اتفاق، اغلب به خاطر از راست به چپ خواندن مغز است و فراموش می کنیم که کلمات انگلیسی و اعداد را باید از چپ به راست خواند. این مشکل، اغلب ایجاد سردرگمی کرده، خود موجب ایجاد مشکلات دیگری می شود که به آنها اشاره کردیم.

و) عدم توانایی استفاده از میدان دید چشم

در اتاقی که نشسته اید، به روبه رو نگاه کنید و به شیئی ای در مقابل خود (مثلاً پنجره) نگاه کنید؛ در حالی که به دستگیره وسط پنجره نگاه می کنید، گوشه های دیوارهای دو طرف و تابلوی روی دیوار سمت چپ و در اتاق را که در دیوار سمت راست قرار دارد، می بینید. به همین طریق، هر سطر مطلب مورد مطالعه، به راحتی در میدان دید شما واقع می شود و برای انجام پرش های لازم، کافی است که فقط چشم خود را حرکت دهید. بنابراین، از حرکت دادن سر خود، خودداری کنید و در غیر این صورت، چون سر نمی تواند با سرعت فکر حرکت کند، راه بندانی برای خواندن، ایجاد می کند.

چگونه این راه بندان ها از بین می روند؟

خوشبختانه این مشکلات، جزء آن دسته از ناتوانی های خواندن هستند که می توان به سرعت آنها را از بین برد. از یک نظر، تمام راه بندان ها، احتیاج به از میان بردن ندارند و گاهی نمی توان آنها را به کلی از میان برد. می دانیم که بسیاری از خوانندگان، عادت به خواندن مطلب مورد مطالعه در ذهن خود دارند. اگر توانستید تا حدودی عادت درذهن خوانی خود را کاهش دهید که بسیار مفید است. اگر این عادت زیاد عمیق نباشد، سعی کنید تا آن جا که می توانید، در کم کردنش بکوشید؛ ولی نگران آن نباشید و سایر قسمت ها را درست انجام دهید و زیاد به خود فشار نیاورید.

در مورد لب، انگشت، حرکت سر و دیگر کندکننده های جسمی، بحثی نیست. هر کدام که هنوز باعث کندی خواندن شما می شوند، باید از بین بروند که آن هم کاری بسیار آسان است.

به طور کلی، تمرین لازم است. هر گاه قانع شدید که هر کدام از راه بندان ها دیگر مانع سرعت خواندن شما نیست و به قدر کافی کاهش یافته است، وقت خود را برای نابودی کاملش صرف نکنید و به جای آن، وقت خود را صرف انجام تمریناتی کنید که مربوط به مشکلات اساسی شماست. در شدیدترین موارد، اگر به مدت دو تا سه هفته، روزی فقط چند دقیقه را صرف تمرین کنید، مسلماً عادات غلط خود در نحوه خواندن را از بین خواهید برد.

راه های علاج بدون کمک دیگران

الف) علاج تلفظ و لب خوانی

برای علاج تلفظ، باید محل تولید صدا را پیدا کنید. برای این کار، به طریق زیر عمل کنید:

دو انگشت دست خود را در دو طرف سیب گلوی خود قرار دهید و هوا را به طور مداوم از میان لب های خود خارج کنید. آیا ارتعاشی احساس می کنید؟ خیر. حالا هر آهنگی را که میل دارید، در گلو با صدای «هوم هوم» بنوازید. آیا ارتعاش وِزوِز مانندی را زیر دو انگشت خود احساس می کنید؟ این، همان مشکلی است که می خواهید آن را در موقع مطالعه آرام، از بین ببرید. اگر نمی توانید آن را مهار کنید (از میان ببرید)، در موقع خواندن، هوا را از دهان خود خارج کنید.

راه های زیادی نیز برای از بین بردن لب خوانی وجود دارد. پیشنهادهای زیر را آزمایش کنید و هر کدام را که برای خود مناسب تر یافتید، به کار برید:

1. بین لب هایتان و نه بین دندان ها، چیزی را که به قدر کافی سنگین باشد و برای نگهداری آن، ناچار به فشار روی لب ها باشید، قرار دهید و خواندن را ادامه دهید.

2. لب ها را محکم به هم فشرده، در همان حال، زبان را محکم به سقف دهان بچسبانید.

3. لب ها را به حال سوت زدن گرد کنید و هوا را به بیرون بفرستید؛ ولی سوت نزنید.

توجه کنید که این حالات مصنوعی را به طور موقت و تا هنگامی که بر «راه بندان» فائق نیامده اید، ادامه دهید و این، شامل تمام دستوراتی است که برای معالجه، در این قسمت پیشنهاد می شود.

ب) مداوای کمک اضافی

برای ترک عادت خط بردن (مشخص کردن سطرها و کلمات با انگشت) در موقع مطالعه، بهترین راه آن است که در موقع مطالعه، کتاب را با دو دست نگه دارید تا عادت نامطلوب خود را فراموش کنید و بدین طریق، مشکل را با جلوگیری از عامل ایجاد آن، از بین خواهید برد.

ج) معالجه واپس نگری

بهترین توصیه برای رفع این مشکل، این است که بیندیشید و خود را قانع سازید. شما باید دست از این نگرانی بردارید که امکان دارد مطالب را خوب متوجه نشوید و یا قسمتی از نکات را از قلم بیندازید. در موقع خواندن، مستقیم به کار خود ادامه دهید و با وجود این که هر میل شدیدی که برای عقب نگری و مرور جملات و کلمات خوانده شده در خود احساس می کنید، این کار را انجام ندهید. قوّت قلب و اعتماد به نفس، شما را در این مهم یاری خواهد کرد. همچنین قبل از رسیدن به آخر هر سطر، با استفاده از میدان دید (و از گوشه چشم راست خود)، نگاهی به سر سطر بعدی بیندازید که در این صورت، به راحتی می توانید پس از پایان آن سطر، به سر سطر بعد بروید.

د) رفع درذهن خوانی

از بین بردن کامل این عادت، تقریباً غیرممکن است؛ ولی این را بدانید که هر چه سرعت خواندن بیشتر شود، عملاً این مشکل کمتر می گردد. برای تمرین بیشتر در این زمینه، به کتاب مهارت های خواندن، نوشته دکتر بهرام طوسی، ص 117 مراجعه کنید.

ه) از بین بردن معکوس بینی

برای رفع معکوس بینی، بهترین راه که به یادگیری املا نیز کمک فراوان خواهد کرد، تهیه فهرستی از کلماتی است که بیشتر معکوس دیده می شوند؛ به این فهرست مراجعه کرده، کلمه ای مانند Was را که اغلب Saw خوانده می شود، انتخاب کنید؛ آن را روی تکه کاغذی بنویسید و با انگشت (نه با قلم و مداد)، به تک تک حروف آن اشاره کنید و سه بار هجی کنید. بعد کاغذ را برگردانده، در حالی که نام خود را با صدای بلند تلفظ می کنید، کلمه مورد تمرین را بنویسید.

باید آن قدر در موقع هجی کردن کلمه دقت کرده باشید که بتوانید به طور خودکار، کلمه را درست بنویسید. متخصصینی که با این روش کار کرده اند، همیشه نتیجه مثبت گرفته اند و معتقدند که اگر کلمه را با حس لامسه خود احساس کنید، هرگز آن را اشتباه تصور نخواهید کرد.

و) عدم توانایی استفاده از میدان دید

برای دیدن بیش از یک کلمه، هر بار باید از حرکت سر خود جلوگیری کنید. این تمرین را زیاد ساده نگیرید؛ زیرا هر چه میدان دید خود را وسیع تر کنید، سرعت بیشتری به خواندن خود داده اید.

تمرینات زیر را که مهم ترین عامل در کمک به تندخوانی است، با دقت انجام دهید. پیشنهاد می شود که از سه مورد زیر، هر کدام را که برایتان راحت تر است، انتخاب کرده، با آن حالت، تمرین کنید:

1. با قرار دادن دو انگشت در دو طرف فک خود، آن را محکم نگه دارید.

2. با یک دست، چانه خود را به گونه ای که انسان ریش خود را در مشت می گیرد، نگه دارید.

3. یک انگشت دست خود را روی نوک بینی تان قرار دهید.

با بكار بستن نكات زير مهارت تند خواني را در خود تقويت كنيد                         
1) از صفحات فهرست مندرجات کتاب استفاده کنید تا دیدی سریع و کلی از محتویات کتاب به دست آورید.

2) مشخص کنید تندخوانی چه موقع مناسب است؟ به طور مثال اگر هدف شما دستیابی به یک نمای اجمالی از موضوع باشد تندخوانی مفید است. اما اگر به اطلاعات دقیقی نیاز دارید، تندخوانی صرفا برای یافتن بخش هایی از کتاب که می باید عمقی مطالعه شوند شما را یاری می کند.
3) آزمایش کنید و ببینید آیا تندخوانی واقعا برای کتابی که مطالعه می کنید کاربرد دارد؟ برخی کتاب ها به درد تندخوانی می خورند (به طور مثال در شرایطی که کتاب دارای عناوین اصلی و فرعی متعددی باشند و زمانی که اولین جمله هر پاراگراف بیانگر اطلاعات جامعی درباره تمام پاراگراف باشد.)
4) تندخوانی را به وسیله مروری سطحی بر عنوان های اصلی و فرعی، اولین و آخرین جمله پاراگراف و تمام پاراگراف های اول و آخر بخش ها یا فصل ها آزمایش کنید..
5) تمرین کنید و به جای لغت، یک گروه از لغات را یکباره درک کنید. در اکثر عبارات فقط یک یا دو کلمه اساسی و مهم وجود دارند و برای استنباط معنی عبارت نیازی به خواندن بقیه کلمات نیست.
6) همچنان که مهارت در تندخوانی را پرورش می دهید پیش از شروع به خواندن، یک برنامه کار تنظیم کنید. به طور مثال فهرستی از سوالاتی که می خواهید پاسخ آنها را پیدا کنید، تهیه نمایید. سپس در حالی که به تندخوانی مشغول هستید ذهن شما به طور خودکار تمایل به ذخیره کردن اطلاعاتی دارد که پاسخگوی سوالات شماست.
7) وقتی شما در مورد موضوع مورد نظر آمادگی ذهنی داشته باشید، می توانید چند دقیقه ای را صرف فهرست بندی نکات مهمی که می دانید بنمایید. این کار باعث می شود تندخوانی و معلومات فعلی شما پا به پای هم پیش بروند و به شما این امکان را می دهد تا از روی مطالبی که درحال حاضر می دانید سریع تر بگذرید. صرف دقت برای خواندن مطالبی که می دانید، مورد ندارد.
8) به طور مداوم مروری به مطالب قبلی داشته باشید. به طور مرتب به چند صفحه قبل از مطلبی که در حال خواندن آن هستید، برگردید و نکات اصلی را که در حال تندخوانی یاد گرفته اید به خاطر آ ورید. به علاوه کنترل کنید و ببینید در هر نگاهی که به مطالب قبلی می اندازید، آیا نکته مهم و جدیدی می یابید؟ امکان دارد بار اولی که تندخوانی کردید مطالب مهم را از قلم انداخته باشید.
9) به طور مرتب نگاهی به صفحات بعدی بیندازید مگر اینکه مشغول خواندن رمان و داستان باشید. دانستن اینکه چه مطلبی پس از این خواهد آمد، برای حفظ توجه شما به مطلبی که درحال خواندن آن هستید مفید است. مطلب بعدی ممکن است دلیل ترتیب و تنظیم مطالب را به صورتی که نوشته شده اند، برای شما روشن سازد.

10) مكثــها و توقفهاي چشمان خود را حين مطالعه سطور كــاهش دهيد.اين همان تمركزهاي لحظه اي بروي حروف و واژه ها اسـت. مـا هنگام خواندن هر يك از سطرهاي يك مـتـن چشمان خود را بصورت جهشي بسمت جلو حركت مي دهيم اكنون هر ميزان كه ما اين مكثـها و جهشــها را كـاهش دهيـم سـرعـت خـوانــدنمان نيز افزايش مي يابد. تـــعداد اين توقفها معمولا در افراد كند خوان به 7 بار در هر سـطر ميرسد اما شما ميتوانيد اين تعداد مكث را به 3 بار در هر سطر كاهش دهيد.
نكته:هنگام مطالعه چشمان خود را در طول سطور حركت دهيد و نه سر خود را.
نكته:براي كاهش مكث ها و توقفها ميبايست حوزه ديد خود را افزايش دهيد. براي اين منظور شما بايد سعي كنيد تا تصاوير واقع در گوشه چشمان خود را بدون اينكه بطور مستقيم به آنها نگاه كنيد، ببينيد.
نكته:اجازه ندهيد حين مطالعه ديدتان دچار سرگرداني گردد.
11)واژه ها را گروه بندي كنيد.ما ديگر آموخته ايم كه چگونه حروف را با يكديگر تركيب كرده و كلمات را خوانده و درك كنيم. اكنون بايد بياموزيم كه دسته اي از كلمات را با يكديگر تركيب كرده و يك جمله را در آن واحد بخوانيم. و در قدم بعدي بايد بياموزيم كه چگونه جملات را دسته بندي كرده و مفهوم كلي يك پاراگراف را استخراج كنيم.
نكته:ثابت شده كه دسته بندي واژه ها قوه ادراك و فهم را افزايش ميدهد. بطور كلي مفهوم را آسانتر ميتوان از يك دسته واژه استخراج كرد تا از كلمات منفرد و حتي حروف تك.
12)هيچگاه به عقب باز نگرديد

13)هدفمند مطالعه كنيد.هدف خود را از مطالعه هر مطلبي از پيش تعيين كنيد. كه چه نوع اطلاعاتي را ميخواهيد كسب كنيد. اين كار سبب ميگردد تا شما اطلاعات غير ضروري و حاشيه اي را در فرايند مطالعه حذف كنيد.

14) فقط كلمات و مفاهيم كليدي را مطالعه كنيد. ما براي نگاشتن مطالب ناگزيريم پاره اي دستورات نوشتاري و ساختار صحيح جملات را رعايت كنيم. اما هنگام خواندن نه.40 تا 60 درصد كل يك متن از واژه ها و حروف بي اهميت و غير ضروري (البته براي درك آن) تشكيل يافته است. مانند حروف ربط مانند"و" و "يا". بياموزيد تنها اسمها و افعال را بخوانيد. نكات و مفاهيم اصلي يك پاراگراف را يافته و آن را در ذهن بسپاريد و جزئيات خارج از موضوع اصلي را حذف كنيد.
15) با صداي بلند مطالعه نكنيد

16) در محيط مطالعه خود هر عاملي كه موجب پرت شدن حواس شما ميگردد را حذف كنيد.
17) هر ميزان كه شما با واژگان و اصطلاحات يك زبان آشنا تر ومانوس تر باشيد درك بهتري نيز از متون نگاشته شده به آن زبان خواهيد داشت. بنابراين تا ميتوانيد واژه و اصطلاح جديد بياموزيد.
18)  تمرين كنيد، تمرين كنيد. تا ميتوانيد تند خواني را تمرين كنيد.تند خواني نيز همچون ساير مهارتها نياز به ممارست دارد.
19) تمركز خود را حين مطالعه حفظ كنيد. بدين مفهوم كه در حين خواندن مطلبي در آن واحد به چيز ديگري فكر نكنيد.
برگرفته از

http://fan.jala.ir/

http://www.aehighschool.com

http://www.hawzah.net/fa/Magazine/View/

 



:: برچسب‌ها: با بكار بستن نكات زير مهارت تند خواني را در خود تقويت كنيد ,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در یک شنبه 4 بهمن 1394

رمز موفقیت
رمز موفقیت : برنده ها بیش از بازنده ها می بازند.

:: برچسب‌ها: رمز موفقیت,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در شنبه 3 بهمن 1394

مادر
گــویـنـد مــرا چــو زاد مـــادر پـسـتـان بـه دهـان گرفتن آمـوخـت شــب هـا بـر ِ گــاهـوارۀ مــن بـیـدار نـشـسـت و خـفـتـن آمـوخـت دسـتـم بـگرفـت و پـا بـه پـا بـرد تــا شــیـوۀ راه رفــتـن آمـوخـت یـک حرف و دو حرف بـر زبـانـم الـفــاظ نـهــاد و گـفـتـن آمـوخـت لـبـخنـد نـهــاد بـر لــب مــن برغـنچۀ گـل شـکـفـتـن آمـوخـت پـس هستی من ز هـستی اوسـت تـا هستم وهست دارمـش دوسـت

:: برچسب‌ها: شعر, مادر, ایرج, ,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در پنج شنبه 20 فروردين 1394

آیا روی همه تاثیر دارد؟

افرادی که می گویند ما افراد پخته ای هستیم و ماهواره روی ما تاثیر ندارد تا چه حد واقعیت دارد؟

 فرانسوی ها، در الگوی غذائی خود، برای طبخ قورباغه، روش متفاوتی دارند: آنها قورباغه را کباب نمی کنند، بلکه آن را در دیگ مملو از آب سرد قرار داده، و آن دیگ را روی آتش قرار می دهند. قورباغه، موجودی دوزیست و خونسرد است، و بدن آن روشی متفاوت برای گرم کردن خود ندارد. این موجود، اگر یکباره به درون دیگ پر از آب جوش پرتاب شود، متوجه گرما شده و واکنش نشان می دهد. اما زمانی که درون دیگ آب سرد قرار داده می شود و آب درون دیگ به مرور به نقطه ی جوش می رسد؛ او خیلی دیر متوجه این تغییر دمای اطراف خود شده و بدین ترتیب زنده زنده، آب پز می شود.و این فرایند دو ساعت و نیم طول می کشد و علت آن این است که قورباغه متوجه افزایش دما نشده و در لحظات آخر که متوجه می شود دیگر ماهیچه ها شل شده و قادر به حرکت نیست .

انسانها با تغییرات اندک تحریک نمی شوند  و این برای  سازکاری با شرایط محیطی متفاوت ضروری می باشد، در مورد تاثیر ماهواره روی دید ومنش افراد نیز اینگونه است ، افراد کم کم با تغییرات سازگار می شوند و این تغییر ذائقه ، به صورت نامحسوس و در طی زمان و با پیامهایی که طی سریالهای چند صد قسمتی و به تدریج صورت می گیرد تا افراد دچار تعارض نشده و پیامها را تهدید آمیز ندانند و کم کم پیامها را در منش و جهان بینی خود جذب نمایند و این روند دارای چند اصل است:

روایت ساده بیان شود .روایت آشنا باشد (داستانهای عاشقانه).روایت خیلی کند و به آرامی پیش رود و به قولی تغییرات دما کم کم صورت گیرد تا نا محسوس بوده و افراد متوجه آن نشوند.

پس ماهواره  روی همه تاثیر می گذارد هرچند آنقدر نامحسوس باشد که  متوجه آن نباشیم./.



:: برچسب‌ها: قورباغه پخته, تاثیر ماهواره, ,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در دو شنبه 27 بهمن 1393

منتظرم بمان

امروز با یک تکان شدید از خواب پریدم ... همه ترسیده بودند...صدای گریه ی بچه ای از دور می آمد...هاج و واج مانده بودم ...صدای پارس سگ و همهمه.... وقتی به خود آمدم که آمده و رفته بود...زلزله ، عجیب ما را تکان داد ،هیچکس طوریش نشده بود ولی نه؛ همه یه طوریشون شده بود... و صدایی که هی تکرار می شد ،چقدر نزدیک است مرگ!...زندگی و عمری که تلف کرده بودم و کارهایی که باید می کردم ...آه مرگ منتظر نمی ماند باید عجله کنم...و قول دادم واقعا زندگی کنم...طوری زندگی کنم که مرگ هم مرا نترساند...نماز آیات را که خواندم خدا را از ته دل شکر کردم

" خدایا ... بخاطر این تکان کوچک متشکرم ....بیدارم کردی..تا صبح نخوابیدم ...و هرگز نخواهم خوابید قول می دهم ...فقط کمکم کن خدا...و منتظرم بمان !



:: برچسب‌ها: زلزله, ,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در شنبه 4 بهمن 1393

بنویس تا اتفاق بیافتد

تعیین هدف , تمرکز روی نتیجه کار و داشتن تصویری روشن از آنچه در زندگی به دنبالش هستید می تواند باعث تحقق رویا های شما شود....

نخستین گام این است که هدف خود را بنویسید...نوشتن به تحقق آن کمک می کند...قلبت را به روی کاغذ بیاور...

وقتی آنرا قبل از وقوع می سازی ,در واقع با ایمان خود پیش می روی ،درست همانطور که نوشتن آن نشان می دهد به قابل حصول بودن آن اعتقاد داری...راه درست یا غلطی برای انجام آن وجود ندارد.زندگی روایتی است که شما هم دستی در نوشتن آن دارید ...نگران زیاده خواهی نباشید .حتی آرزوهایی را که هیچ ابزار عملی برای تحقق آنها ندارید نیز یادداشت کنید...نوشتن را ادامه دهید ..سریع بنویسید..لفتش ندهید .اگرمتوجه شدید یک هدف را به خاطر بزرگی و دور از دسترس بودن کنار گذاشته اید , آنرا به هر ترتیب بنویسید و یک ستاره کنار آن بگذارید. این یک هدف زنده است ... به خودتان اجازه رویا بینی و یکسرغیرواقع بین بودن بدهید....

ریچارد بولز می گوید : یکی از غم انگیز ترین جملات عالم این است "حالا بیا واقع بین باشیم"

...در زندگی خود دائما منتظر اتفاقات خوب باشید و این اتفاقات هم به وقوع می پیوندند...وقتی آنرا می نویسیم پیامی برای عالم ارسال می کنیم  "هی ! من آماده ام" و فرمان های رو! نشانه هایی هستند که پیامی که را باز پس می آورند ، "پیغام شما را گرفتم ، و دارم روی آن کار می کنم"...

وقتی رویا ها را نوشتید گویی که تابلویی را به دست می گیرید : تابلویی که رویش نوشته شده "آماده برای کار"!

منبع کتاب  بنویس تا اتفاق بیافتد، نویسنده:هنریت کلاوسر ،مترجم : محمد گذرآبادی



:: برچسب‌ها: بنویس تا اتفاق بیافتد، نویسنده:هنریت کلاوسر ،مترجم : محمد گذرآبادی, رویا, هدف, تابلو,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در دو شنبه 29 دی 1393

چشم دل خطاپوش است.

دستان عباس بن علی قطع شده بود که آن ملعون توانست گرز بر سر او بکوبد.

اما تا دستان ظاهر بریده نشود، بال های بهشتی نخواهد رست.

اگر آسمان دنیا بهشت است ، آسمان بهشت کجاست که عباس بن علی پرنده آن آسمان باشد؟

فرشتگان عقل به تماشاگه راز آمده اند و مبهوت از تجلیات علم لدنّی انسان، به سجده در افتاده اند تا آسمان ها و زمین، کران تا کران ، به تسخیر انسان کامل درآید

و رشته اختیار دهر به او سپرده شود؛ اما انسان تا کامل نشود، در نخواهد یافت که دهر، بر همین شیوه که می چرخد، احسن است.

چشم عقل خطابین است که می پرسد: اتجعل فیها من یفسد فیها و یسفک الدماء...

اما چشم دل خطاپوش است. نه آنکه خطایی باشد و او نبیند... نه ! می بیند که خطایی نیست و هرچه هست وجهی است که بی حجاب ، حق را می نماید.

هیچ پرسیده ای که عالم شهادت بر چه شهادت می دهد که نامی اینچنین بر او نهاده اند؟


...


" سید شهیدان اهل قلم "



:: برچسب‌ها: چشم دل خطاپوش است, ,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در جمعه 19 آبان 1393

صحراي بلا به وسعت همه ی تاريخ است.



الماس اگرچه از همه ی جواهرها شفاف‌تر است، سخت‌تر نيز هست.

ماندن در صف عاشورايي امام عشق تنها با يقين مطلق ممكن است...

و اي دل! تو را نيز از اين سنت لايتغير خلقت گريزي نيست.

نپندار كه تنها عاشوراييان را بدان بلا آزموده‌اند و لاغير... صحراي بلا به وسعت همه ی تاريخ است.

"شهید سید مرتضی آوینی از کتاب فتح خون "



:: برچسب‌ها: صحراي بلا به وسعت همه ی تاريخ است, ,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در جمعه 17 آبان 1393

عجب صبری خدا دارد...حسیــــن

  یا صبـــور

...

یا صبــــور

...

یا صبــــور

...

ذکر این روزهای لبانم....یا صبور است...

عجب صبری خدا دارد...حسیــــن

الله اکبر...



:: برچسب‌ها: یا صبـــور,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در جمعه 16 آبان 1393

ثواب تمام عبادات

 یکی از دختران امام خمینی -رحمه الله- می گوید:


امام به دختر من که از شیطنت بچه ی خود گله می کرد می گفتند:

«من حاضرم ثوابی که تو از تحمل شیطنت حسین می بری، با ثواب تمام عبادات خود عوض کنم».

پابه پای آفتاب ج1ص107



:: برچسب‌ها: امام خمینی (ره), ثواب عبادات,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در جمعه 16 آبان 1393

ما قبرستان نشینان عادات سخیف

ای شهید ، ای آنکه بر کرانه ی ازلی و ابدی وجودی نشسته ای

دستی بر آر و ما قبرستان نشینان عادات سخیف را نیز از این منجلاب بیرون کش

شهید سید مرتضی آوینی



:: برچسب‌ها: ما قبرستان نشینان عادات سخیف , شهید سید مرتضی آوینی,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در پنج شنبه 20 شهريور 1393

دعای میلیاردی کنید!

دعای میلیاردی کنید!

هرکس به شما ظلم کرده او را ببخشید. دعای شما میلیاردی باشد. همه کارهای شما میلیاردی باشد. کار زیر میلیارد نکنید. یعنی حتی یک ریال پول که صدقه می‌دهید، نگو برای سلامتی ماشینم، نگو برای سلامتی ماشین‌ها، کشتی‌ها چه؟ نگو برای سلامتی ماشین‌ها و کشتی‌ها، هواپیما چه؟ هلی کوپتر چه؟ نگو برای آدم‌ها، نهنگ در دریا چه؟ نهنگ هم در اقیانوس به یک کشتی بخورد، زخمی می‌شود. شما یک ریال هم که می‌دهی، بگو: دفع بلا از همه موجودات. چون همه موجودات به هم بند هستیم. من در هواپیمای توپولف نشستم. راننده‌اش روسی بود. کمونیست بود. برای کمونیست آیت الکرسی می‌خواندم. گفتند: بابا این منکر خداست، کمونیست است. گفتم: اگر این پایین بیافتد، من هم می‌افتم. (خنده حضار) سرنوشت ما به هم بند است. همین الآن که شما اینجا نفس می‌کشید بخاطر نهنگ‌هاست. اگر این نهنگ‌ها ماهی مرده‌های در اقیانوس را نخورند، با این حیوان‌های دریایی که می‌میرند، آب دریا بد بود می‌شود. آب دریا بد بو شود، تنفس برای ما مشکل است. این نهنگ‌ها ماهی‌های مرده را می‌خورند، محیط زیست دریا را نهنگ‌ها دارند. نه معاون رئیس جمهور! نهنگ‌ها مدیر زیست را اداره می‌کنند. بنابراین کارمان میلیاردی باشد. دعایتان برای همه باشد. صدقه برای همه بدهید. هرکس به شما ظلم کرده است، حلالش کنید. در حق دیگران دعا کنیم.



:: برچسب‌ها: دعای میلیاردی کنید!,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در شنبه 15 شهريور 1393

شیرین قصه...فرهاد قصه؟!

شیرین قصّه

برهنه نبود تا از مرمر تن

سلاح  وسوسه بسازد

و فرهاد  قصه

از آن فرهاد ها نبود

که در برابر هر تن  مرمرینی

خواهشی احساس کند..

« آتش بدون دود – نادر ابراهیمی »
 

 

 متأسفانه این روز ها دختر های بزک کرده فکر می کنند

پسر ها اون هارو برا خودشون می خوان غافل از وسوسه ی درونی.

گاهی باید این سوره را بلند خواند :

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ ، مَلِکِ النَّاسِ ، إِلَٰهِ النَّاسِ ، مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ ،

الَّذِی یُوَسْوِسُ فِی صُدُورِ النَّاسِ ، مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ


به گزارش گلستان بلاگ به نقل از معبر سایبری فندرسک



:: برچسب‌ها: شیرین قصه, , , فرهاد قصه؟!,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در یک شنبه 10 شهريور 1393

منتظر هیچ دستی در هیچ کجای دنیا نباش؛

منتظر هیچ دستی در هیچ کجای دنیا نباش؛

اشک هایت را با دست خود پاک کن؛

همه رهگذرند ...

خدایا یادم بیاور که یادت کنم...



:: برچسب‌ها: منتظر هیچ دستی در هیچ کجای دنیا نباش؛,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در یک شنبه 9 شهريور 1393

دلیل بندگی!؟

برای بندگی تو...

هزار ویک دلیل می خواهم...

ممنونم که بی چون وچرا

برایم خدایی می کنی.. 

...........................................................

غفلت از يار، گرفتار شدن هم دارد

از شما دور شدن ، زار شدن هم دارد

هر كه از چشم بيفتاد محلش ندهند

عبد آلوده شدن ،خوار شدن هم دارد

عيب از ماست ، كه هر صبح نمي بينيمت

چشم بيمار شده ، تار شدن هم دارد

آنقدر حرف در اين سينه ما جمع شده

اين همه ،عقده تلنبار شدن هم دارد

از كريمان، فقرا جود و كرم مي خواهند

لطف بسيار طلبكار شدن هم دارد

نكند منتظـر مردن مايي آقا ؟!

اين بدي ، مانع ديدار شدن هم دارد

دلم جز هوایت،هوایی ندارد

لبم غیر نامت،نوایی ندارد

وضو و اذان و نماز و قنوتم

بدون ولایت ،صفایی ندارد

دلی که نشد، خانه ی  یاسِ نرگس ،خراب است و ویران، بهایی ندارد

بیا تا جوانم،بده رخ نشانم...بیا تا جوانم،بده رخ نشانم

که این زندگانی،وفایی ندارد...که این زندگانی،وفایی ندارد.



:: برچسب‌ها: دلیل بندگی, زندگی, ,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در سه شنبه 4 شهريور 1393

انسانهای بزرگ

حوادث انسان های بزرگ را "متعالی" می کند

و آدم های کوچک را "متلاشی "می کند

                               دکتر شریعتی



:: برچسب‌ها: حوادث, دکتر شریعتی,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در پنج شنبه 31 مرداد 1393

تمام غصه هاي دنيا

تمام غصه هاي دنيا را

مي توان با يک جمله تحمل کرد

"خداي من . . .

مي دانم کـه مي بيني ..."

خدایا . . .

میدونم که اگه اعتقاد قلبی به تو و حضور تو عمیق باشه

میشه با همون یک جمله

همه دردها و رنج هایی رو که خودمون و دیگران

باعث ایجادش بودیم رو تحمل کرد

و من از تو همین اعتقاد قلبی رو

برای تمامی لحظه هاتم می خواهم...



:: برچسب‌ها: تمام غصه هاي دنيا, خدا,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در پنج شنبه 30 مرداد 1393

نکات ظریفی ازعدالت....ما نیازمند مهندسی قرآنی هستیم!

یکی از کارهای غلطی که دیروز هم من مشهد رفتم و یک مسجد دیدم، دیدم سه چهارم مسجد را به برادرها دادند و یک چهارم را به خانم‌ها دادند. خانم را هم طبقه بالا می‌فرستند. خانم‌ها ویار دارند، مردها ویار ندارند. خانم‌ها حاملگی دارند، مردها حاملگی ندارند. خانم‌‌ها بچه در بغل دارند، مردها ندارند. درد پا در خانم‌ها بیشتر از برادرها است. چرا زن‌ها را طبقه بالا می‌فرستیم؟ این یکی از بی‌عدالتی‌هایی است که در مسجدها می‌شود. ما باید این اسلامی که داریم به هم بزنیم و یک اسلام دیگر درست کنیم. مثل خانه‌های کلنگی که خراب می‌کنند از روی نقشه مهندسی می‌سازند. سحرخوانی را هیچ مرجعی اجازه نمی‌دهد، قبل از اذان شما مردم را از خواب بیدار کنید. از همه مراجع بپرسید. اذان خوش صدا! خادم مسجد آدم‌های عزیز باشند. الآن خادم‌های امام رضا، همین‌ها که پالتوی سیاه می‌پوشند. بعضی‌هایشان وکیل و وزیر هستند. شخصیت‌های مملکت هستند، شما آنها را نمی‌شناسید. خادم آدم‌های سرشناس هستند، نه یک آدم فقیر، پیر سیگاری مریض که از درد لاعلاجی آمده خادم مسجد شده است. در خادم‌های مسجد باید کسی مثل مریم باشد. در هیأت امنا یک نسل نو باید باشد. خدا به ابراهیم صد ساله و پسر سیزده ساله می‌گوید: «طَهِّرا بَیْتِی‏» (بقره/125) با هم مسجدالحرام را تطهیر کنید. مهندسی قرآنی اینطور است.

منزل یکی از مراجع رفتم، اینها تکراری است، قبلاً گفتم. چون چوب سفت یکبار نمی‌شکند، باید سی بار زد، تا بشکند. منزل یکی از مراجع بزرگوار رفتم، مرحوم شد. گفت: دیشب تا صبح سوختم برای اینکه بلندگوی مسجد هی گفت: الغوث الغوث، من هم بال بال می‌زدم. رویم نمی‌شد بگویم: بابا من مریض هستم، می‌آییم روی زمین می‌نشینیم، بعد که بلند می‌شویم، سجاده‌مان را تکان می‌دهیم، خاک‌ها در حلق دیگران می‌رود. حدیث داریم وقت سجده فوت به جای سجده نکن. خاکش در حلق دیگران می‌رود. کسی را از خواب بیدار نکنید.

استاد قرائتی



:: برچسب‌ها: نکات ظریفی ازعدالت, مسجد, مهندسی قرآنی, استاد قرائتی,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در یک شنبه 27 مرداد 1393

چرا باید مال خود را انفاق کنم /آخر خود بچه دارم ..زمان پیری چه کنم...بیمار شوم چه ...

قرآن می‌گوید: وقتی می‌خواهید پول خرج کنید، خدا می‌گوید: بده، جای آن پر می‌شود. «وَ ما أَنْفَقْتُمْ مِنْ شَیْ‏ءٍ فَهُوَ یُخْلِفُهُ» (سبأ/39) «فَهُوَ یُخْلِفُه‏» یعنی خدا خلیفه است. خلیفه یعنی جانشین. بده جای آن پر می‌شود. جانشینش می‌آید. مثل شیر به بچه بدهی، دوباره سینه‌ات پر از شیر می‌شود. آجر را به سقف برسان، آن کارگر یک آجر دیگر بالا می‌اندازد. این آجر را اگر نگه داری، او هم نگه می‌دارد. اگر کار گذاشتی یکی دیگر به تو می‌دهد. ظرف‌های میوه را جلوی شما می‌آورند، اگر برای خودت برداشتی، آن کسی هم که ظرف دستش است، رد می‌شود. اما اگر هی برداشتی و به این و آن دادی، تا مادامی که به این و آن بدهی، ظرف میوه را جلویت نگه می‌دارد. ولی اگر یکی برای خودت برداشتی، می‌گوید: این شکمو است، به دیگران بدهم. اگر به مردم دادی، ظرف میوه مقابلت می‌ایستد، اگر برای خودت برداشتی، برداشتی. «فَهُوَ یُخْلِفُه‏» یک وعده این است که بدهید جایش پر می‌شود. این «وَ اللَّهُ یَعِدُکُمْ» است. یکی هم «الشَّیْطانُ یَعِدُکُمُ الْفَقْرَ» است. شیطان می‌گوید: نه، پیری داری. بیماری داری. فقر داری. بچه‌هایت هنوز عروس و داماد نشدند، هی مچ تو را می‌گیرد و تو را می‌ترساند. حالا برای اینکه آدم بفهمد کدام الهام خدایی است یا غیر خدایی حکمت می‌خواهد. این قصه در سوره بقره است. داشتم قرآن می‌خواندم، دیدم که قرآن راجع به حکمت ده، دوازده دستور داده است. آخر دستورها هم گفته «ذلِکَ مِمَّا أَوْحى‏ إِلَیْکَ رَبُّکَ مِنَ الْحِکْمَة» (اسراء/39) می‌گوید: حکمت این چیزهایی است که گفتیم.

در سوره بقره می‌گوید: حکمت خیر زیاد است. مال خیر کم است. در سوره اسراء می‌گوید: حکمت این چیزهاست. استاد قرائتی



:: برچسب‌ها: چرا باید مال خود را انفاق کنم /آخر خود بچه دارم , , زمان پیری چه کنم, , , بیمار شوم چه , , , استاد قرائتی,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در یک شنبه 26 مرداد 1393

کاش می شد ...

کاش می شد آدم گاهی
به اندازه‌ی نیاز، بمیرد...
بعد بلند شود
آهسته آهسته
خاک‌هایش را بتکاند
گردهایش بماند
اگر دلش خواست،
برگردد به زندگی...
دلش نخواست،
بخوابد تا ابد




:: برچسب‌ها: کاش می شد , ابد, نیاز, بمیرد, ,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در چهار شنبه 24 مرداد 1393

چه کار کنیم تا آدم بشویم ؟

 

چه کار کنیم تا آدم بشویم ؟

 

آیت الله بهجت فرمودند:

نگویید چکار کنیم!

بلکه بگویید چه کار نکنیم تا آدم بشویم ...

 

 



:: برچسب‌ها: چه کار کنیم تا آدم بشویم ؟, آیت الله بهجت,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در چهار شنبه 23 مرداد 1393

همه کسم تویی!

همه کسم تویی!

خدایا...

من از کسی غیر از تو خواهش نمی کنم :هر آرزویی دارم می آورم پیش خودت.

پیش از اینکه دیگران را صدا کنم،توراصدا می کنم:امیدم فقط به توست.

کسی را شریک نمی کنم . خواهشهایم فقط از توست،کسی را همراهت نمی کنم،

تو و کس دیگری را با هم صدا نمی کنم .یکی بودن مال توست قدرت و بی نیازی،توانایی،بالایی

(چرا بروم پیش دیگری؟)

((صحیفه سجادیه،دعای28))



:: برچسب‌ها: همه کسم تویی!صحیفه سجادیه, ,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در چهار شنبه 22 مرداد 1393

از همه زیباتر

در عالم دو چیز از همه زیباتر است

آسمان پرستاره

وجدان آسوده

 

"کانت"



:: برچسب‌ها: از همه زیباتر,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در پنج شنبه 16 مرداد 1393

محبت

حضرت علی علیه السلام می فرمایند:

آن گاه که به دستانی کوچک اهدا می کنید

از دستانی بزرگ دریافت می کنید!

............................................

ما با گذشت زمان بزرگ می شویم      و با گذشت  و ایثار ،"بزرگوار"

............................................

.هرگاه قلبتان برای دیگران می تپد    فرشتگان برایتان دست تکان می دهند!" پاندر"

 



:: برچسب‌ها: محبت,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در سه شنبه 14 مرداد 1393

سهم من در ساختن زندگی ام !

زندگی یعنی

همین که هستی



:: برچسب‌ها: سهم من در زندگی,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در شنبه 11 مرداد 1393

خواهش می‌کنم کودکان ما را نجات دهید. این وظیفه شماست.

پیام یکی از خبرنگاران در غزه به کل دنیا
"
دارند همه ما را می‌کشند، دارند همه ما را می‌سوزانند. خواهش می‌کنم کودکان ما را نجات دهید. این وظیفه شماست. خواهش می‌کنم به ما کمک کنید. در منطقه شجاعیه قتل عام است! دعا کنید..."

Message of one of thethe reporters inGaza

tothe world:

They  are killingall of us. They  are burningall of us

Please save our children. Itis your duty. Please help us. Shjayh area is genocide! Pray now



:: برچسب‌ها: خواهش می‌کنم کودکان ما را نجات دهید, این وظیفه شماست, خبرنگار غزه,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در یک شنبه 5 مرداد 1393

نابود کننده ی موفقیت ها

یک واژه نابود کننده ی موفقیت هاست

"باشه فردا"



:: برچسب‌ها: نابود کننده ی موفقیت ها,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در شنبه 4 مرداد 1393

اسرائیلی ظالم بدان !...

 

 

اسرائیلی ظالم بدان !

 

زیاد منتظر نمی مانی

روز مرگت نزدیک است

....................

اِتَّقوُا دَعوَة المَظلُومِ فَاِنَّ دَعوَةَ المَظلُومِ تَصعَدُ اِلی السَّماءِ

از دعای مظلوم بر حذر باشید (و بپرهیزید) که دعای مظلوم به آسمان بالا می‌رود (و به ‌اجابت می‌رسد)

امام صادق علیه السلام

..................

 

با هر خونی که بر زمین  می ریزد

هزاران دست به آسمان بلند می شود

و نابودی تو ؛آرزویی می شود در قلبهای آگاه.

اسرائیلی ظالم بدان !

زیاد منتظر نمی مانی

روز مرگت نزدیک است!

........................................................

اگر بی تفاوت باشیم و برای رفع گرفتاریها و بلاهایی که اهل ایمان بدان مبتلا هستند دعا نکنیم، آن بلاها به ما هم نزدیک خواهد بود. 

 [آیت الله بهجت(رضی الله عنه)]

 



:: برچسب‌ها: دعا, فلسطینی, ,
نوشته شده توسط ارحمی خواجه در پنج شنبه 2 مرداد 1393

مطالب پیشین
:: تجربه
:: کسی رو که دوست داری
:: چرا صبر خوب؟
:: باز تعریف بی حجابی
:: شفا
:: اگر می خواهید خوشبخت باشید
:: اتفاق
:: اندازه فهم کودک
:: حال
:: ارزش دروغ
:: فرزند سالاری
:: سوالات رایج در زمینه ی ترشحات و عفونت واژن در خانم ها
:: از مرگ می ترسند
:: محبت کامل آری...اعتماد مطلق نه
:: فقط زندگی کن و لذت ببر
:: چرا نباید برای دیدن بقیة‌الله(عج) اصرار کرد
:: اعتقاد من و نه هراس من، کار خودش را کرده است
:: اگر بگویید که خراب خواهد کرد، به احتمال زیاد خراب می کند.
:: یا فارسَ الحجاز أدرکنی، یا اباصالح المهدی أدرکنی،یا اباالقاسم أدرکنی و لا تَدَعْنی،فَانّی عاجزٌ ذلیل
:: از خودتان مراقبت کنید .
:: طبیعت غذاها و عملکرد جنسی انسان
:: خوشبختی ات را به فردا موکول نکن
:: پر انرژی باشید
:: منصفانه ترین پاداش
:: معجزه اتفاق می افتد...
:: onhdh..
:: بعد از چندسال ،مهم‌ترین مشکل زوج‌ها؛ عدم کشش جنسی است
:: عوامل موثر افزایش طلاق
:: علتهای بنیادی ازدواج کدامند؟ و علت سرخوردگی از ازدواج کدام است؟
:: فقط بخواه...
:: سن عشق...
:: ای دیوانه لیلایت منم
:: خدا کجاست؟...
:: ما صاحب خانه خوبی داریم
:: چرا از نظر آقایان، خانم ها بدون آرایش زیباترند؟!
:: در جستجوی خدا
:: پاکدامنی
:: بازی
:: خودت رو از من نگیر
:: آمار تکان دهنده
:: من دخیل دل خود را به تو طوری بستم
:: شنونده فعال
:: صبر کن؛
:: بچه
:: غم
:: چه همسر شما یک قهرمان پینگ پنگ باشد و چه یک دستفروش ساده ، او به شما نیاز دارد
:: کی حقوق کودکانمان زیر پا گذاشته می شود؟!
:: خداوند زیبا است ، و زیبائى را دوست دارد! و همچنین دوست دارد آثار نعمت را بر بنده خود ببیند.
:: زندگی


Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by adytum